Herplaatsservice

Voor het afhalen en terugplaatsen van elk grafmonument

Het afhalen van een grafmonument voor een bijzetting heeft altijd spoed. De begrafenis is binnen een paar dagen. Als uitvaartondernemer moet je er dan ook op kunnen vertrouwen dat het vakkundig en zorgvuldig gebeurt. Via de Herplaatsservice regel je het afhalen makkelijk en snel. Voor elke begraafplaats in Nederland.
check

Zorgvuldig en snel

check

Overal in Nederland

check

Ruim 70 jaar ervaring

Herplaatsen met aandacht en zorg

Samen met onze partner Den Hollandsche Gedenktekens halen wij het grafmonument voor de familie af op de gewenste datum. Wij bewaren het grafmonument veilig bij ons op locatie. Na de uitvaart stemmen wij de extra belettering rechtstreeks af met de familie. Vervolgens plaatsen wij het grafmonument met de grootste zorg weer terug.

Hoe werkt het precies?

Flexruimte voor uitvaartondernemers

1. Aanmelden via deze pagina of telefonisch

Een afhaalopdracht meld je aan met het formulier op deze pagina. Dit kan via je telefoon, tablet of computer. Als je al een account voor onze uitvaartsoftware hebt, vult het systeem een groot deel van de gegevens alvast voor je in. Na versturen krijg je een bevestiging dat de aanvraag is ontvangen. Binnen een dag nemen wij contact op om de herplaatsing verder af te stemmen. Even geen internet? Bel dan met 085 – 130 4422 (ma-vr van 9:00-17:30 uur, za van 9:00-17:00 uur).
Flexruimte voor uitvaartondernemers

2. Afhalen van het gedenkteken

Vervolgens overleggen wij met de begraafplaatsbeheerder wanneer we het grafmonument exact kunnen afhalen. Uiteraard doen wij dit altijd voor de afgesproken datum. Je ontvangt een bevestiging wanneer wij het monument hebben afgehaald.
Flexruimte voor uitvaartondernemers

3. Veilig bewaren op locatie

Het grafmonument bewaren wij veilig op onze locatie in Elst. In overleg met de familie zullen wij de extra opschriften toevoegen aan het gedenkteken. Soms wenst de familie ook extra accessoires, of onderhoud aan het grafmonument. Ook dit kunnen wij verzorgen.
Flexruimte voor uitvaartondernemers

4. Zorgvuldig terugplaatsen

Na de begrafenis plaatsen wij het grafmonument zorgvuldig terug op de afgesproken datum. Ook hierover kun je een bevestiging krijgen.