Flexruimtes

Werk jij als uitvaartverzorger vanuit huis en zoek je een externe plek om zo nu en dan je families te spreken? Of wil je in alle rust in een andere omgeving kunnen werken, maar hoeft dat niet altijd een restaurant of café te zijn? Wij bieden in een aantal van onze vestigingen je de mogelijkheid om gebruik te maken van een professionele werk- of spreekruimte.

check

Prettige spreekruimte om je families te ontvangen

check

Professionele werkplekken

check

Eenvoudig te boeken

Om uitvaartondernemingen zoals die van jou te helpen, hebben wij flexplekken gerealiseerd in de winkels van ons zusterbedrijf Den Hollandsche. In vijf van deze winkels is er meer dan voldoende ruimte waar je in alle rust kunt werken of een familie kunt ontvangen. Je vindt deze winkels in Wezep (bij Zwolle), Rotterdam, Elst (tussen Arnhem en Nijmegen), Tilburg en Nederweert (in het noorden van Limburg).

Naast een goede werkplek en een prettige omgeving, bieden we hier goede wifi, koffie en thee aan. Je kunt ook gebruik maken van de aanwezig printer en scanner. De ruimtes zijn representatief zodat je er ook eventueel je klanten kunt ontvangen om met hen de uitvaart door te spreken. Met vestigingen in de provincies Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en in het noorden van Limburg zijn we goed bereikbaar voor een groot deel van Nederland.

Flexruimte voor uitvaartondernemers

Heb je een flexplek of spreekkamer nodig, bel ons dan op 085 1304422 en geef aan wanneer je de ruimte wilt reserveren als je zeker wilt zijn van een werkplek.