Grafmonumenten

Help de familie een persoonlijk grafmonument voor hun dierbare te vinden. Wil je de familie direct kunnen doorverwijzen als zij een grafmonument voor hun dierbare willen verzorgen? Of wil je het samenstellen van een grafmonument liever zelf met de familie doen? Funeralight biedt de mogelijkheid om een grafmonument samen te stellen.

check

Van budget tot maatwerk

check

Tot 30 jaar garantie

check

Complete ontzorging

Vanuit een voorbeeld dat je klant het meeste aanspreekt kun je gezamenlijk een persoonlijk grafmonument samenstellen. Als alles naar wens is en voldoet aan de plaatselijke richtlijnen, dan kun je het grafmonument eenvoudig bij ons bestellen. Het ontwerp en de kosten zijn meteen zichtbaar, zodat de familie niet voor verrassingen komt te staan.

Naast deze ontwerp- en bestelservice van grafmonumenten, kunnen wij ook op andere manieren helpen. Wanneer gewenst kunnen wij samen met jou bij de familie langs om hen te adviseren over grafmonument. Jij kent hen het beste en zo kunnen wij samen in een vertrouwde setting praten over het ontwerp van een passend grafmonument. Wij verzorgen verder het gehele traject tot en met de plaatsing. Daarnaast is doorverwijzen ook een mogelijkheid.

Ook geïnteresseerd in onze grafmonumenten diensten? Volg ons door je hieronder in te schrijven!