Online vindbaarheidsadvies

Van veel uitvaartondernemers horen we dat zij niet de tijd of kennis hebben om hun website te onderhouden of, nog belangrijker, relevante klanten via het internet te bereiken. Daar kunnen wij mee helpen, want wij hebben wel de tools, kennis en ervaring in huis. Wanneer je beter zichtbaar bent in Google voor je doelgroep, kun je meer relevante bezoekers naar je website trekken.

check

Wij analyseren gratis je website

check

Je krijgt een beknopt en duidelijk advies

check

Ontvang meer relevante bezoekers

 
helpWil je ook een mooie website? Klik hier
Afhankelijk van je uitdagingen kunnen wij je helpen. Dus gaat het om je vindbaarheid in Google of wil je juist in je werkgebied beter zichtbaar zijn voor potentiële klanten op het internet? We analyseren je website en kijken waar de beste kansen liggen om de vindbaarheid van je website in Google te vergroten. Je krijgt van ons een handig advies met concrete tips die je zelf kunt uitvoeren.
Een SEO scan is een inventarisatie van uw website die de belangrijkste verbeterpunten blootlegt om uw vindbaarheid te verbeteren. De SEO scan kijkt naar de belangrijkste peilers van een website om hoger te scoren in Google. Dit zijn: techniek, content en populariteit. Het toepassen van de verbeterpunten zal in veel gevallen op termijn resulteren in een hogere positie in Google en meer verkeer naar uw website.
De SEO scan kost niets en wordt opgeleverd in een digitaal rapport. Met deze resultaten kun je jouw webbouwer de resultaten laten doorvoeren. Sommige tips kun je zelf meteen toepassen en sommige tips kun je laten uitvoeren door je/een webbouwer.
De resultaten kunnen in veel gevallen direct toepassen of toe laten passen door uw webbouwer.
Veel bedrijven zijn goed in het maken van een website maar het optimaliseren voor Google is een compleet ander specialisme. Veel tijd gaat vaak naar de teksten op de website en vormgeving maar de vindbaarheid wordt overgeslagen. Door een website scan te laten uitvoeren krijg je handige tips die je direct kunt uitvoeren om meer bezoekers naar je site te krijgen en hoger te scoren in Google.
Door het formulier op deze pagina in te vullen en uw gegevens achter te laten zullen wij met uw website aan de slag gaan. Nadat wij de scan hebben uitgevoerd nemen wij contact met u op om de resultaten te bespreken.