Over ons

Zo helpen wij uitvaartverzorgers succesvol te worden

Funeralight is het nieuwe online platform voor uitvaartverzorgers, waarmee wij hen willen ondersteunen in het het dagelijkse werk. Dit doen we door uitvaartverzorgers zoveel mogelijk te ontzorgen in de werkzaamheden die ondersteunend aan dat wat zij het liefst doen; het verzorgen van een mooie uitvaart.

Onze missie

We zijn ervan overtuigd dat wij ondernemers in de uitvaartbranche kunnen helpen door bedrijven dichter bij elkaar te brengen. Zo kunnen we de branche sterker maken. Dit doen we door een platform te bouwen waarop zowel uitvaartverzorgers als andere bedrijven in de uitvaartbranche eenvoudig en veilig kunnen werken, maar vooral ook kennis, inspiratie en ervaringen kunnen delen.

Over het platform

Het Funeralight platform is ontwikkeld door een team van enthousiaste mensen uit de uitvaartbranche met de hulp van verschillende uitvaartondernemers. We hebben vooral gekeken naar hoe uitvaartondernemers werken en waar de uitvaartsoftware hen het beste kan helpen. Daarom hebben we deze software gemaakt die je eenvoudig kunt gebruiken op je computer, tablet of smartphone. Je kunt altijd en overal bij je dossiers en tijdens je gesprekken de aantekeningen meteen invoeren en opslaan in de cloud, terwijl je de volle aandacht bij het gesprek kunt houden.

Naast uitvaartsoftware biedt het platform nog veel meer. Van marketingadvies, tot reserveren van flexwerkplekken of spreekkamers waar je in alle rust met de familie in gesprek kunt gaan. Het is allemaal mogelijk. Daarbij maakt Funeralight het heel eenvoudig om specifieke uitvaartproducten van bijvoorbeeld lokale ondernemers aan de familie tonen. Of zoek je een bedrijf dat het afhalen en bijbeletteren van een gedenkteken kan verzorgen? Je vindt het allemaal Funeralight.

Funeralight is een initiatief van Den Hollandsche Gedenktekens. Geïnteresseerd? Vraag hieronder meer informatie aan of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!