Gratis uitvaartsoftware

Een complete oplossing voor het registreren, plannen en beheren van uitvaarten. De software is ontwikkeld voor en samen met uitvaartondernemers die de behoefte hebben om het beheer, de planning en administratie efficiënter te kunnen doen.

check

Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

check

Alle gegevens bij de hand

check

Veilige opslag van uw dossiers

Met Funeralight kun je online op iedere laptop, tablet of smartphone jouw uitvaart dossiers bekijken, beheren en bewerken in je eigen, persoonlijke en beveiligde cloudomgeving. Door het online werken in de cloud blijven alle gegevens up-to-date en toegankelijk voor jou en je collega’s.

De uitvaartsoftware van Funeralight helpt je om je werk als uitvaartverzorger makkelijker te kunnen doen. Het is zo ontworpen dat je zo min mogelijk ‘op je scherm’ bezig bent en daardoor je aandacht zoveel mogelijk op de familie kunt richten. Daarentegen kan Funeralight je ook ondersteunen tijdens gesprekken met de familie, door bijvoorbeeld samen door de inspiratie te bladeren of in de catalogus te kijken met uitvaartproducten van leveranciers en partners die je er zelf aan toe hebt gevoegd. Ook op het administratieve en communicatieve vlak helpt Funeralight uitvaartsoftware je.

Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste functies.

Wat kan ik allemaal met de software?

Dossierbeheer

Alle informatie die je voor een specifieke uitvaart nodig hebt, bewaar je eenvoudig in het uitvaartdossier. Deze is volledig digitaal en overal in te zien.

Relatiebeheer

Beheer alle contactinformatie van je klanten, leveranciers, uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria op één plek koppel deze eenvoudig aan de juiste dossiers.

Activiteiten

Wanneer je aan een uitvaart werkt, kun je snel (terugkerende) activiteiten, to-do’s of afspraken inplannen in de agenda. Zo wordt je tijdig herinnerd aan belangrijke actiepunten en behoud je het overzicht.

euro_symbol
Begroten en factureren

De gemaakte kosten worden gebundeld en weergegeven in het dossier. Met een druk op de knop maak je een factuur aan die je meteen kunt verzenden.

file_download
Bijlagen beheer

De documenten, foto’s en andere bestanden die de familie aanlevert, kun je onder het betreffende uitvaartdossier bewaren en eenvoudig beheren.

Familie-modus

Door het inschakelen van de familie-modus, worden gevoelige gegevens of overbodige administratieve gegevens in het bijzijn van je klant niet getoond.

insert_drive_file
Digitale documenten

Met de software kun je eenvoudig documenten genereren om te verzenden naar externen of om uit te printen.

Catalogus

De producten of diensten van partners en leveranciers met wie je graag samenwerkt kun je zelf toevoegen aan en beheren in je eigen catalogus.

shopping_cart
Inkoop

Bewaar het overzicht van wat er besteld moet worden en wat al geleverd is. Inkoopregels zijn gekoppeld aan je dossiers, zodat je precies kunt bijhouden wat er nog geregeld moet worden.

cloud
In de cloud

Alle gegevens slaan wij beveiligd op in de cloud. Je kunt altijd en overal bij je dossiers via een versleutelde SSL verbinding (https).

Gratis updates

We zullen Funeralight altijd blijven verbeteren om te voldoen aan de vraag van de uitvaartondernemers. Je beschikt altijd over de laatste versie.

Professionele hosting

Funeralight is professioneel gehost op onze beveiligde servers. Je hebt dus geen gedoe met onderhoud en hardware. Dat is onze verantwoordelijkheid.

Met de uitvaartsoftware kun je op dit moment alle aspecten van de uitvaart eenvoudig vastleggen. Hierdoor hoef je alles maar 1 keer in te voeren tijdens de bespreking.. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.
De software is gratis. Je kunt direct gebruik maken van de basisfunctionaliteiten. Dit zijn uitvaartregistratie, facturatie en catalogus. Op termijn zullen wij de software verrijken met diverse koppelingen en nieuwe modules die je tegen een kleine vergoeding kan activeren.
In overleg kunnen we kijken of jouw gegevens kunnen worden overgezet in onze software en om je opweg te helpen kun je gratis een training bijwonen tijdens een van de trainingen.
We bieden de software gratis aan omdat iedere uitvaartondernemer schaars is in zijn tijd en deze liever aan de familie besteed dan aan administratieve werkzaamheden. Met Funeralight kan iedere uitvaartondernemer van klein tot groot gebruik maken van professionele software. We kunnen het gratis aanbieden omdat we de kennis in huis hebben. We hebben eigen ontwikkelaars en zijn dagelijks in gesprek met families en uitvaartondernemers. Uiteraard zijn wij een commerciële organisatie en hopen wij dat uitvaartondernemers families gaan doorverwijzen naar Den Hollandsche. Door families te blijven doorverwijzen kunnen wij nu en in de toekomst de software gratis blijven aanbieden. Wij helpen jou en jij helpt ons, een mooie win-win situatie toch?!